WP Webbouw Hosting is ontstaan als een nieuwe loot aan de boom van WP Webbouw – sinds 2010 actief met het ontwikkelen van WordPress sites. WP Webbouw helpt klanten – vooral zelfstandigen en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf – met websites die doen wat ze moeten doen: klanten werven, omzet genereren, het bedrijf laten groeien. Onze achtergrond in marketingcommunicatie helpt daarbij.
Daaraan is de afgelopen 7 jaar een enorme know-how op het gebied van WordPress toegevoegd. Hierdoor zijn we in staat geavanceerde webtoepassingen te creƫren: webshops, membership sites, community sites, vacaturesites, verhuursites, sites voor evenementen, voor de online verkoop van trainingen en opleidingen, sites voor verkoop van online en downloadbare content.

Bij alles wat we doen, denken we vanuit onze klanten en de klanten van onze klanten. Een goed functionerende bedrijfswebsite is van enorm belang voor elke onderneming, groot of klein. Factoren die bepalend zijn voor de effectiviteit van een website zijn snelheid, veiligheid en vindbaarheid. Veel van onze klanten focussen zich het liefst op de inhoud van hun werk en op het bedienen van hun klanten Zij besteden de technische kant van hun website aan ons uit. Hosting was daarbij een missing link, omdat veel klanten hun websites bij uiteenlopende hostingbedrijven hebben ondergebracht, waarvan de kwaliteit nogal eens te wensen overlaat. De grote spelers op internet, zoals Google, Mozilla, Microsoft, Amazon en Facebook kijken steeds meer naar de veiligheid, snelheid en mobiele optimalisatie van websites. Goede hosting speelt daarbij een cruciale rol.

Daarom hebben wij begin 2017 besloten de kwaliteit van de hosting zelf te gaan waarborgen met een hoogwaardige, razendsnelle, super veilige hostingoplossing, die volledig is geoptimaliseerd voor WordPress.

Het concept van WP Webbouw Hosting

  • gespecialiseerd in managed WordPress hosting: dat is hosting plus technisch onderhoud van WordPress (updates, backups, veiligheid), dus volledige ontzorging van de technische kant
  • razendsnelle servers geoptimaliseerd voor WordPress
  • hoog veiligheidsniveau op serverniveau
  • gratis SSL-certificaaat op alle sites
  • gratis verhuisservice op alle Premium pakketten
  • hoogwaardige support (standaard en premium), korte responsetijden
  • optie extra WordPress diensten
  • optie SEO support
  • optie Marcom support

WP Webbouw Hosting

Snel, veilig, vindbaar

Wil je ook de beste hosting voor je WordPress site, stap dan vandaag nog over naar WP Webbouw Hosting. Wij regelen voor alle Premium pakketten gratis de verhuizing, de installatie van het SSL-certificaat en de ombouw van je site naar een veilige https-site.

Heb je behoefte aan meer uitleg of overleg? Neem dan contact op.